Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır.
Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.
Toplam :

Gizlilik ve Güvenlik

Sayın Müşterimiz,

yazicireset.net’de kişisel bilgileriniz hem online, hem offline olarak koruma altındadır. Üyelik ve sipariş işlemlerinizi gerçekleştirirken verdiğiniz bilgiler SSL güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz kesinlikle sistemimizde saklanmamaktadır. Müşterilerimizin bilgileri üçüncü şahısların müdahalesinden özenle korunmaktadır.

Techmak Bilgisayar Büro Makinaları ' na ait internet sitesinden yaptığınız alışverişlerinize ait bilgileriniz kesinlikle başka kurum veya kuruluşlarla paylaşılmaz. Sistemimizdeki bilgilerinizi sadece siz görebilir ve değiştirebilirsiniz. Üçüncü şahıslar size ait bilgilere ulaşamaz veya değiştiremezler. Ödeme sırasında girdiğiniz kredi kartı bilgileriniz,3D Secure sistemi(izyco) ile siz ve bankanız arasında gerçekleşmektedir. Kredi kartı bilgileriniz Techmak Bilgisayar Büro Makinaları tarafından saklanmaz veya kaydedilmez. Sistemimize kayıt esnasında doldurulması zorunlu olan alanlar, tüm mağazalarımızdan yapacağınız alışverişlerinizde size daha iyi hizmet verebilmek için tutulmaktadır. Diğer alanları doldurmadan da sistemimize kayıt olabilirsiniz.

Techmak Bilgisayar  müşteri izinleri alınmış ve segmente edilmiş hedef kitlelerine kampanyalar ile ilgili eposta gönderebilir, bu epostaları almak istemiyorsanız eposta içerisindeki üyelikten ayrıl linkine tıklayarak eposta listesinden çıkabilirsiniz.

Adres: Mahmutbey yolu 6. sokak no 14\a Şirinevler Bahçelievler \İSTANBUL

 

TECHMAK BÜRO MAKİNALARI", müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

TECHMAK BÜRO MAKİNALARI" sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma” çalışmalarında sadece TECHMAK BÜRO MAKİNALARI" bünyesinde kullanılmaktadır.

TECHMAK BÜRO MAKİNALARI", üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

TECHMAK BÜRO MAKİNALARI", e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, TECHMAK BÜRO MAKİNALARI" müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla TECHMAK BÜRO MAKİNALARI" iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde TECHMAK BÜRO MAKİNALARI" veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin TECHMAK BÜRO MAKİNALARI" arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Üyelerimiz, TECHMAK BÜRO MAKİNALARI"’ye başvurarak kendisiyle ilgili;

Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir.
 
TECHMAK BÜRO MAKİNALARI", yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir.  Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.